Seleccionar página

Port de Sitges

[vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» angled_section=»no» text_align=»left» background_image_as_pattern=»without_pattern» css_animation=»»][vc_column][vc_column_text]

PORT DE SITGES

El Port de Sitges – Aiguadolç és un dels més prestigiosos ports esportius del litoral mediterrani, és sinònim de qualitat i està caracteritzat per la seva exclusivitat i elegància. Amb una trajectòria de més de 30 anys que l’acredita com un dels ports esportius més importants del litoral mediterrani espanyol. La qualitat dels seus serveis, l’atractiu de la seva oferta i la seva cuidada arquitectura li permet rebre més de 450.000 visitants anuals d’alt nivell.

Al seu indiscutible caràcter esportiu, amb els seus 742 amarres per a iots de fins a 32 metres d’eslora, es sumen amb altres elements que amplien de manera substancial l’oferta del Port. El Port de Sitges s’ha convertit en un clar referent gastronòmic i d’oci, avalat per una àmplia oferta de restaurants, locals de qualitat i una activitat cultural pròpia. Tots ells englobats en un ambient tranquil, relaxat i elegant, fa del Port de Sitges el punt de trobada ideal per al seu temps d’oci prop del mar.

El Port de Sitges es troba ubicat a les següents coordenades 41º 13.9′ – 1º 49.4’E gaudint d’una ubicació ideal donada la seva proximitat a Barcelona i el seu aeroport internacional del Prat, centre neuràlgic de comunicacions aèries en l’àmbit internacional.

-Amarres: 742

-Restaurants – Bars: 13

-Locals comercials: 22

-Discoteca: SweetPacha

-Hotels: 3

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]